Adel
Cuti sekolahhhhhhhhh :D
Tuesday, 26 November 2013 • 01:40 • 0 comments

Assalamualaikum , hai peeps! anyway now memang dah fasa cuti sekolah kan kan? hm kekadang bosan giler dok rumah.Asyik online , tengok tv sampai bila tak kesudah jawabnya.Homework memang bercambah dengan nota bagai.Taktahu nak buat bila tengah usaha nak buat.Hahahaha namun asyik terganggu apabila sesuatu memanggil agar online. Nauzubillah syaitan semua tu bisik suruh jangan buat. hahaha dylah pon otw nak buat nota and salin karangan. so kepada kawan kawanku sekalian yang disayangi hargailah masa cuti sekolah anda. Buat perkara yang berfaedah jangan ikut macam dylah asyik online je memanjang.hoho.Kepada yang nak pergi bercuti Happy Holiday Uolls. Pergi berjalan elok elok.


Okay ,  itu saja. Gebaiiiii~


I'm Backkkkkkk :D
Sunday, 24 November 2013 • 00:57 • 0 comments

Holla Holly , yeahhh bebeh now i'm back.Hahaha. Okay dah lama dylah tak update blog , sampai berhabuk *fuhfuh blog nie. Maklumlah internet gelong gelong takda masa nak update semua. Lagipun cuti sekolah so bosan,takda kerja update blog lah jawabnyeee. hihihi. Anyway banyak yang dylah nak share tapi tapi nantilah . Okbyeeee. Happy Holiday :')

hewhew. gara gara bosan :D


Selamat Berpuasa :')
Saturday, 13 July 2013 • 09:37 • 0 comments


Assalamualaikum awak semua , anyway baca tajuk pun dah tahu kan? di sini dylah nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada seluruh umat islam. Banyakkan beribadah pada bulan yang mulia ini yaa. Moga bulan yang penuh keberkatan ini tidak disia siakan. Lipat gandakanlah amalan dan pahala. Moga amal ibadah kita di terima Allah SWT. Aminn.


Rindu blog
Friday, 5 July 2013 • 00:44 • 0 comments

Assalamualaikum semua , rasanya dah berbulan bulan blog nie tidak diupdate. berhabuk gaya. huhh. biasalah budak asrama taka masa nak update bagai nie. ni pon untung hari ni cuti. boring so update apa yang patut. Anyway , semalam sekolah ada buat hari kokurikulum , hari koperasi and hari kantin. omak aii best gilerrr. asyik kerja makan ja tambah tambah cetin makan tak berhenti. hahaha. apa pun memang best :D

Back To School :D
Wednesday, 26 December 2012 • 17:35 • 0 comments



Assalamualaikum semua , dah berhabuk blog nie sbb lama tak update..wahaha.
anyway 2/1/2013 sekolah kan kan ? ehwahh mesti ada yg dah taksabar nak jumpa kawan.hee..
and mesti ada yg nak kongsi cerita dekat kawan kawan kan? ohaa , me too xP..
amacam korng dah beli semua barang keperluan sekolah ? 
baju sekolah , tudung sekolah , kasut sekolah dll. alat tulis jangan lupa pulak ea. hihihi..




beli jangan tak beli okay..sapa yg bru nak msuk form 1 , mesti berdebar *dup dap dua dap*
maklumlah nak msuk alam menengah katakan..hahaha.
itu saja.. selamat kembali ke sekolah semua :)




Happy Birthday :*
Tuesday, 18 December 2012 • 18:40 • 0 comments

Assalamualaikum alls , hari tu 13/12 birthday adik dylah yg last sekali. umur dia baru nak masuk
1 tahun. nama dia Amelia Batrisyia. bila umi beli kek , geram aku dengan budak tu
sesuka hati dia ja main kek tu pulak . ingat mainan kot. hahaha

kek birthday amelia

bufday girl :p


Akhir Tahun Is Ohsem^^
Sunday, 18 November 2012 • 01:48 • 0 comments

Assalamualaikum , hai peeps ! actually lama dah tak update blog nie. *busy ok busy* 
waktu hari last sekolah , aku and geng aku da snap beberapa gambar. nak tengok ?
sila scroll down ke bawah :)

Di sini , saya ingin sertakan beberapa gambar :

aton and fatin

muka baru lepas tereyak sewaktu salam ukhwah

heee

aku sayang depa semua nie


my geng
piss !

mat roihh omeyy

wuwuwu :)


aaa, suka gambr nie.

we're crazy and we know it

ohyeahh


gambar nie candid k


fatin memang dah tak betul :p

action semata mata

*.*

saja nak tunjuk sijil :p

nurul pejam mata


nah , bungaa :3


ijah buat muka duckface :3

aku paling tinggi.muahahaha


lalalalala
kami bertiga

mereka berkawan


aku sayiang budak nieh

fatin cakap kucing tu ada moustache :3


muka fatin dah mcm kucing aku tengok :p


aceceyy

beton !


di sebalik pokok.

nurul and fatin


wuhuuu

kami sama sama comel *sila muntah pelangi*


aku sayang diorang semua dah macam adik beradik aku sendiri :*
only that. penat tunggu upload dah nak dekat dua jam. tahu tak ? hahaha
okbyeee. Assalamualaikum :)







Welcome to Adel world . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;>

Diary About Link Stuff


Template By: Umi Humaira
Big helped: Mr Google
Owner: Cik Adel