Adel
Cuti sekolahhhhhhhhh :D
Tuesday, 26 November 2013 • 01:40 • 0 comments

Assalamualaikum , hai peeps! anyway now memang dah fasa cuti sekolah kan kan? hm kekadang bosan giler dok rumah.Asyik online , tengok tv sampai bila tak kesudah jawabnya.Homework memang bercambah dengan nota bagai.Taktahu nak buat bila tengah usaha nak buat.Hahahaha namun asyik terganggu apabila sesuatu memanggil agar online. Nauzubillah syaitan semua tu bisik suruh jangan buat. hahaha dylah pon otw nak buat nota and salin karangan. so kepada kawan kawanku sekalian yang disayangi hargailah masa cuti sekolah anda. Buat perkara yang berfaedah jangan ikut macam dylah asyik online je memanjang.hoho.Kepada yang nak pergi bercuti Happy Holiday Uolls. Pergi berjalan elok elok.


Okay ,  itu saja. Gebaiiiii~




Welcome to Adel world . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;>

Diary About Link Stuff


Template By: Umi Humaira
Big helped: Mr Google
Owner: Cik Adel